Logo chiro Hoboken Sentroem

Jongenschiro Sentroem is de jeugdbeweging van Hoboken.

Elke zondagnamiddag van 14u tot 18u staat onze gemotiveerde leidingsploeg klaar om al onze leden een fantastische tijd te bezorgen. Knutselen, hevige spelen, bosspelen, survivaltechnieken, balspelen, enzovoort. Alles komt aan bod! Ons doel? Allemaal lachende gezichtjes wanneer onze jongens terug naar huis vertrekken.

Chironieuws

Infomoment kamp - 5 juni

Het kamp is de afsluiter van het chirojaar. Ook dit jaar gaan we in augustus weer met iedereen op kamp om de tofste momenten uit ons leven te beleven. Wil je zoon voor de eerste keer mee op kamp? Zit je nog met vragen? Dan is het infomoment de perfecte plaats om deze te stellen. Het infomoment voor het kamp gaat door op zondag 5 juni van 16u30 tot 18u. Het is die dag gewoon chiro tot 18u, dus dit is perfect te combineren met het afhalen van je kinderen.
Hopelijk zien we jullie daar zodat jullie alles te weten komen over ons chirokamp.

Kan je niet komen, maar wil je toch de informatie? Of heb je nog bijkomende vragen? Stuur gerust een mailtje naar groepsleiding@sentroem.be

Slotzondag 2022 - 3 juli

slotzondag

Het einde van dit fantastische chirojaar is weer aangebroken! Naar jaarlijks gewoonte is de laatste zondag van het jaar een beetje speciaal. We gaan dan namelijk met alle leden naar het Zilvermeer in Mol. Na afloop is er ook nog een heerlijke barbecue voor alle leden, ouders en familie. Schrijf je zeker in voor onze slotzondag.

Schommel mei-juni 2022

schommeltjes

't Schommeltje is het contactblad van onze chiro dat tweemaandelijks uitkomt. Hierin vind je alle informatie terug over speciale activiteiten die gepland staan. Ook schrijven de leiders en de VeeBee's steeds een artikeltje voor hun afdeling. Tot slot staan hier ook de programma's in: een voorsmaakje van wat de mannen iedere zondag te wachten staat. Je kan dit alles terugvinden op de pagina van 't schommeltje.

Jaarkalender

Plan alvast volgende speciale activiteiten in:
- Infomoment kamp: zondag 5 juni
- Slotzondag: zondag 3 juli
- Kamp: 4 tem 14 augustus
  (7 tem 14 augustus voor speelcub)

Sociale Media

Wil je niets missen van al onze plannen en activiteiten?
Volg ons dan op sociale media!

Volg ons via Facebook Volg ons via Instagram


Partners:
district Hoboken Umicore jeugdhuis Joh chiro Hobken Klinker de Banier
Chiro Hoboken Sentroem | Oudestraat 81, 2660 Hoboken | info@sentroem.be | BE17 7895 5438 4421 | privacyverklaring