Medische fiche

De medische fiche is bedoeld om de gezondheid van uw zoon op kamp te garanderen. Vul alles nauwgezet in! Bespreek met de leiding of VeeBee indien er medicatie moet worden ingenomen. Zo zorgen we voor een gezond kamp, zonder stomme ongemakjes.

Laat de leiders niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Wees dus zo eerlijk mogelijk bij het invullen van de medische fiche. De informatie die op de medische fiche van uw zoon staat is strikt vertrouwelijk en zal alléén door de VB en de leiding van uw zoon worden gelezen. Gelieve de fiche in te vullen en op de vertrekdag af te geven aan iemand van de leiding. Er zal een tafel klaarstaan waar je dit kan doen.

Ziek vertrekken op kamp is dit jaar niet toegelaten volgens de regels van de overheid. Wie tot 3 dagen voor aanvang van het kamp ziek was, kan dus niet mee op kamp. Bij de minste symptomen vragen wij vooraf een dokter te bezoeken en schriftelijke bevestiging te vragen dat het kind gezond en wel kan meegaan op bivak. Later aansluiten kan, nadat je minimaal 3 dagen geen symptomen hebt.

Het medisch attest kan u downloaden in pdf.

Zieke emoji
Partners:
district Hoboken Umicore jeugdhuis Joh chiro Hobken Klinker de Banier
Chiro Hoboken Sentroem | Oudestraat 81, 2660 Hoboken | info@sentroem.be | BE17 7895 5438 4421 | privacyverklaring