Chiro Hoboken Sentroem

Uniform

In de chiro dragen wij een uniform. Dit staat symbool voor het samenhorigheidsgevoel binnen onze chiro. We laten zo zien dat we één groep zijn waarin iedereen van gelijke waarde is. Naar de buitenwereld toe tonen we zo ook dat we trots zijn tot deze groep te mogen behoren. Het uniform is dan ook steeds verplicht te dragen tijdens de opening en de sluiting vanaf de rakkers. Bij de speelclub en de bengels is dit nog niet verplicht, al mag dit natuurlijk wel.

Waaruit bestaat het uniform?

Ons uniform bestaat uit een chirobroek en een chiro T-shirt. Op koude dagen kan je daarover een chirotrui of -sweater dragen. Ook een chirohemd is mogelijk, maar niet verplicht. Verder kan je in chirowinkel De banier nog heel wat extra chirokledij kopen zoals schoenen, sokken, marcellekes, zonnenbrillen, zelfs onderbroeken,... dit alles is uiteraard ook niet verplicht. Als kampaandenken wordt al wel eens een speciaal chiro T-shirt gegeven en de aspiranten en leiding maken soms hun eigen chirotrui. Ook dit mag je dan als uniform op zondag dragen.

T-shirt en sweater - op onze chiro

Wij verkopen op de chiro onze eigen T-shirts en sweaters. Deze kan je hieronder bestellen. Op zondag zullen deze dan klaar liggen op de chiro om af te halen.

Omdat we pas een nieuw uniform hebben, hebben we ook nog heel wat oudere uniformen over.

Deze kan je deze nog steeds kopen aan de helft van de prijs. (Zolang de voorraad strekt.) Uiteraard mogen deze ook nog steeds gedragen worden op zondag. Op zondag zullen deze dan klaar liggen op de chiro om af te halen.

Bestellen

Nieuwe uniformen
Voor een T-shirt vragen we 8 euro.
Bestel:
Voor een sweater vragen we 18 euro.
Bestel:

Retro uniform
Voor een retro T-shirt vragen we 4 euro.
Bestel:
Voor een retro sweater vragen we 9 euro.
Bestel:

Naam:*


Adres:


Telefoonnummer:


E-mailadres:*

*Verplichte velden

Ga terug naar de Homepage.

Bestelling:Totaal: €0


Broek en hemd - de banier

Een chirobroek moet je in de banier gaan kopen. Dit is de chirowinkel waar je allerhande chirospulletjes kan aanschaffen.

Een broek kost in de banier:

6, 8, 10, 12, 14, 16 jaar: 32 euro
maat 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54: 36 euro


Een hemd kost in de banier:

8, 10, 12, 14, 16 jaar: 32 euro
maat 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48: 36 euro


Je kan nog allerlei andere kledingstukken kopen in de Banier. Voor een uitgebreid aanbod bezoek hun website. Hier kan je ook online bestellingen doen.

Gegevens Banier
Kipdorp 30
2000 Antwerpen
Tel : 03-202 24 71

Openingsuren
maandag-vrijdag: 9.30-13.00 / 13.30-18.00
zaterdag: 9.30-13.00 / 13.30-17.00u

Tweedehands kledij

Wij bieden ook tweedehands chirobroeken, -sweaters, T-shirts en -hemden aan. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding van 2,50 euro per stuk. Wenst u een tweedehands kledingstuk te kopen, dan kan u dat ons ook gewoon op zondag vragen. Wij kijken dan samen of we nog iets hebben in uw maat. Heeft u zelf kledij die niet meer past, dan mag u die altijd komen inleveren zodat ook dat kledingstuk een nieuwe thuis kan krijgen.