Chiro Hoboken Sentroem

Verhuur

Een weekend met je afdeling, tak of leidingsploeg? Chiro Hoboken Sentroem biedt de perfecte locatie voor u. Wij verhuren drie mooie lokalen met een groot grasplein langs. Gelegen in het centrum van Hoboken is alles dicht bij de deur, toch liggen we met twee scholen en een kinderkribbe rond ons nog redelijk rustig. 's Avonds komt het nachtleven naar u, want op hetzelfde terrein als onze chiro staat jeugdhuis joh waar iedere vrijdag- en zaterdagavond wel iets te doen is. Wist u trouwens dat Hoboken het groenste district is van de stad Antwerpen? U heeft dan ook verschillende parken en bossen in de buurt om de meest geweldige bosspelen te spelen. Twijfel dus niet langer en reserveer nu!

Wat verhuren wij?

Wij verhuren drie mooie lokalen (waarvan één ingericht als keuken), gelegen in het hartje van Hoboken, vlakbij de stad Antwerpen. Deze lokalen zijn voorzien van centrale verwarming en voldoende tafels en stoelen. Eén lokaal is ook voorzien van gordijnen zodat een goede nachtrust verzekerd is. Verder kan u ook gebruikmaken van een groot speelterrein en parkeermogelijkheden. Tot slot heeft u natuurlijk ook toegang tot onze wc's, die wij wel delen met het plaatselijke jeugdhuis. Wenst u graag wat foto's te zien van onze lokalen en terrein? Dat kan: klik gewoon op de link foto's.

Keuken

In onze keuken kan u het volgende vinden: 30 grote borden, 30 onderbordjes, 30 soepkommen, 30 bekers, 30 lepels, 30 messen, 30 vorken, 30 kleine lepels, 4 grote kommen, 2 aardappelschillers, 2 scherpe mesjes, 4 schotels, 1 zeef, 2 uitlekkommen, 2 spatels, 1 pollepel, 1 klopper, 3 pannen, 3 potten, 30 bierglazen, 2 tafels, 10 stoelen (meer te verkrijgen), 1 veegborstel, 1 aftrekker, 2 emmers, 1 fles zeep, 1 fles afwasmiddel, sponsjes, 1 klein elektrisch oventje, 1 microgolfoven, 4 gaspitten, 1 frigo, 1 diepvries en 1 vuilniszak. Handdoeken dient u zelf mee te nemen.

Afspraken

Zoals iedere chiro die zijn lokalen verhuurt gelden bij ons ook enkele afspraken. De meeste daarvan spreken uiteraard voor zich: breng geen beschadigingen aan, sluit steeds ramen en deuren, wees zuinig met energie, geef de lokalen terug in de staat waarin u ze gekregen heeft, enzovoort. Om het gehele huurcontract te lezen klik hier. Verder hebben wij nog de regel dat wij in principe geen groepen aannemen met kinderen onder de twaalf jaar. Dit omdat er zich op hetzelfde terrein als ons chiroheem een jeugdhuis bevindt waar iedere vrijdag- en zaterdagavond wel iets te doen is. Dit jeugdhuis heeft tevens dezelfde sanitaire voorzieningen als ons. Om mogelijke overlast te vermijden waarschuwen wij dan ook dat onze ligging niet uitermate geschikt is voor een weekend met jongere kinderen. (Meer weten over het jeugdhuis? Bekijk de facebookpagina van jeugdhuis joh.)

Huurprijs

Onze huurprijs bedraagt €150 voor één weekend. (Vrijdagavond tot en met zondagmiddag.) Deze prijs is inclusief gas en elektriciteit. (Wel vragen wij om hier op een zuinige en verantwoorde manier mee om te springen.) Verder betaalt u ook €150 waarborg, die u na u verblijf terugkrijgt indien u alles in propere staat achterlaat en zich houdt aan de regels vermeld in ons verhuurcontract. U dient het totaalbedrag van €300 uiterlijk één week voor de gehuurde periode te betalen op rekeningnummer BE17 7895 5438 4421.

Reserveren

Reserveren voor een weekendje bij chiro Hoboken Sentroem? Waar wacht u nog op? Klik snel hier om uw favoriete periode vast te leggen. Neem gerust ook eerst even een kijkje op onze verhuurkalender om te kijken welke periodes nog vrij zijn. Of bekijk foto's of de ligging van onze lokalen. Hopelijk mogen wij jullie dan binnenkort verwelkomen op ons chiroheem.

Nog vragen?

Met al uw vragen kan u ook steeds terecht bij onze verhuurverantwoordelijken:

Verantwoordelijke verhuur:
Leider Joshua: 0476/62.28.47 - joshuanieze@outlook.be