Chiro Hoboken Sentroem

Foto's verhuur

Op deze pagina vindt u enkele foto's van onze lokalen. Zo krijgt u een beter beeld van wat wij u kunnen aanbieden. U huurt van ons drie lokalen: het speelclublokaal, het rakkerslokaal en de keuken. Verder krijgt u er ook gratis en voor niets ons mooie terrein bij, met verharde parking. Klik op een foto om de afbeelding in het groot te bekijken.

Speelclub lokaal

Het grootste lokaal. Dit ligt helemaal vanvoor aan ons terrein en dus het verst verwijderd van het jeugdhuis. Ook zijn hier gordijnen geïnstalleerd. Het perfecte lokaal dus om in te slapen. De centrale verwarming zorgt ervoor dat u het 's nachts niet te koud zult hebben.

Rakkers lokaal

In dit lokaal staan enkele tafels, stoelen en een zithoek. Bij slecht weer is dit de perfecte plaats om enkele leuke binnenspelen te doen. Ook is dit het perfecte vergaderlokaal op een leidingsweekend of om te eten met grote groepen.

Keuken

Een klein, maar gezellig lokaal met alle benodigdheden om te koken. Een ijskast en diepvries, vier gaspitten, een microgolfoven, een klein elektrisch oventje, een dubbele gootsteen en uiteraard het nodige kookgerei. Een volledig overzicht van wat er zich in onze keuken bevindt, vindt u hier. Verder staan hier ook nog twee tafels en tien stoelen zodat u hier met een kleine groep, rustig kan eten.

Terrein

Wij hebben een mooi en groot grasveld waarvan u gebruik mag maken. Naast ons terrein ligt een verhard stuk parking waardoor u uw auto tot vlak voor de lokalen kan parkeren. De lokalen liggen vanvoor aan het terrein (zoals te zien op de rechtse foto), zo ver mogelijk van het jeugdhuis. Onze leidingsploeg is op vrijdag- en zaterdagavond vaak te vinden in ons leidingslokaal in de houten challet (zie de linkse foto) of in jeugdhuis joh, het gebouw met de fluogele pillaren helemaal aan de overkant van het terrein. Wij staan dan ook altijd klaar om jullie verder te helpen mochten jullie vragen of problemen hebben.

Reserveren

Zijn onze lokalen wat u zoekt? Reserveer dan nu of kijk of onze lokalen nog vrij zijn op uw gewenste datum in onze verhuurkalender. Hopelijk mogen we jullie dan binnenkort ontvangen op ons chiroheem.