Verhuur

Een weekend met je afdeling, tak of leidingsploeg? Chiro Hoboken Sentroem biedt de perfecte locatie voor jou. Wij verhuren drie mooie lokalen met een groot grasplein langs. Gelegen in het centrum van Hoboken is alles dicht bij de deur. Toch liggen we met twee scholen rond ons, in een rustige buurt. 's Avonds komt het nachtleven naar jou toe, want op hetzelfde terrein als onze chiro staat jeugdhuis Joh waar iedere vrijdag- en zaterdagavond wel iets te beleven valt. Wist je trouwens dat Hoboken het groenste district van de stad Antwerpen is? Er zijn dan ook verschillende parken en bossen in de buurt om de meest geweldige bosspelen te spelen. Twijfel dus niet langer en reserveer nu!

Wat verhuren wij?

Wij verhuren drie mooie lokalen (waarvan één ingericht als keuken), gelegen in het hartje van Hoboken, vlakbij de stad Antwerpen. Deze lokalen zijn voorzien van centrale verwarming en voldoende tafels en stoelen. Eén lokaal is ook voorzien van gordijnen zodat een goede nachtrust verzekerd is. Verder kan je ook gebruikmaken van een groot speelterrein en parkeermogelijkheden. Tot slot heb je ook toegang tot onze wc's, die wij delen met het plaatselijke jeugdhuis. Bekijk gerust enkele foto's van onze lokalen en terrein.

Keuken

In onze keuken kan je het volgende vinden: een groot gasvuur met vier gaspitten, wasbak met dubbele lavabo, kraan en slang, een diepvries, een koelkast, verplaatsbare werktafels, voldoende borden en bestek voor 25 personen, kookmateriaal, kuismateriaal, enzovoort. Een gedetailleerde inventarislijst vind je in ons huurcontract.

Afspraken

Als je onze lokalen huurt, dien je je te houden aan enkele afspraken. De meeste daarvan spreken voor zich: breng geen beschadigingen aan, sluit steeds ramen en deuren, wees zuinig met energie, geef de lokalen terug in de staat waarin je ze gekregen hebt,... Al deze afspraken vind je terug in het huurcontract.

Belangrijk om weten is dat wij niet verhuren aan groepen met kinderen onder de 14 jaar. Dit omdat er zich op hetzelfde terrein een jeugdhuis bevindt, waarmee wij tevens de toiletten delen. (Meer weten over het jeugdhuis? Bekijk de facebookpagina van jeugdhuis joh.)
Gezien de grootte van onze lokalen kunnen wij geen groepen ontvangen met meer dan 25 personen.

Aankomst en vertrek

Op je weekend kan je steeds op vrijdagavond aankomen tussen 18u en 21u. Gelieve ons op voorhand te laten weten rond wanneer jullie zouden arriveren, zo staat er zeker iemand klaar. De verhuurverantwoordelijke zal met jullie de lokalen en de inventaris nakijken.
De lokalen moeten ten laatste worden verlaten op zondag om 12u30. Het exacte uur spreken jullie af met de verhuurverantwoordelijke bij aankomst. Ook bij vertrek zal de verhuurverantwoordelijke met jullie de lokalen en de inventaris nakijken.

Huurprijs

Onze huurprijs bedraagt €200 voor één weekend. (Vrijdagavond tot en met zondagmiddag.) Deze prijs is inclusief gas en elektriciteit. (Wel vragen wij om hier op een zuinige en verantwoorde manier mee om te springen.) Verder betaal je ook €150 waarborg, die je na je verblijf terugkrijgt indien alles in propere staat wordt achtergelaten en jullie je houden aan de regels vermeld in ons huurcontract. Je dient het totaalbedrag van €350 uiterlijk twee weken voor de gehuurde periode te betalen op rekeningnummer BE17 7895 5438 4421.

Reserveren

Reserveren voor een weekendje bij chiro Hoboken Sentroem? Waar wacht je nog op? Ga naar de reserveringspagina om je favoriete periode vast te leggen. Twijfel je nog? Bekijk dan onze foto's of kom meer te weten over de ligging van onze lokalen. Hopelijk mogen wij jullie dan binnenkort verwelkomen op ons chiroheem.

Nog vragen?

Met al uw vragen kan u ook steeds terecht bij onze verhuurverantwoordelijken:

Verantwoordelijken verhuur:
Leider Pieter: 0496/07.64.00
Leider Toon: 0491/93.04.33

verhuur@sentroem.be


Partners:
district Hoboken Umicore jeugdhuis Joh chiro Hobken Klinker de Banier
Chiro Hoboken Sentroem | Oudestraat 81, 2660 Hoboken | info@sentroem.be | BE17 7895 5438 4421 | privacyverklaring | login leiding