Logo chiro Hoboken Sentroem

Jongenschiro Sentroem is de jeugdbeweging van Hoboken.

Elke zondagnamiddag van 14u tot 18u staat onze gemotiveerde leidingsploeg klaar om al onze leden een fantastische tijd te bezorgen. Knutselen, hevige spelen, bosspelen, survivaltechnieken, balspelen, enzovoort. Alles komt aan bod! Ons doel? Allemaal lachende gezichtjes wanneer onze jongens terug naar huis vertrekken.

Chiro nieuws

Is de chiro iets voor mij?

sfeerfoto startzondag

Natuurlijk is de chiro iets voor jou! Chiro is namelijk leuk voor iedereen. Maar mocht je toch nog wat meer overtuiging nodig hebben, kom dan eens een zondag proberen! De eerste drie zondagen is proberen zelfs volledig gratis! Chiro is iedere zondag van 14u tot 18u. De leiding is aanwezig vanaf 13u30.

Om het afhalen en brengen van de leden vlot te laten verlopen, vragen we aan iedere ouder en iedereen +12 om een mondmasker te dragen en anderhalve meter afstand te houden. Voor de leden houden we, net als op kamp, vast aan twee bubbels van maximum 50 personen. Zo maken we er weer een tof en veilig chirojaar van!

Schommel september-oktober 2020

schommeltjes

Ben jij ook zo benieuwd wie je nieuwe leiding wordt? In het nieuwe schommeltje staan alvast enkele tips. Misschien kan jij dit al wel achterhalen vóór de eerste zondag. Of wil je liever nog een laatste artikeltje lezen van je vorige leiders? Dat en nog veel meer vind je terug in de nieuwste editie van 't schommeltje.

Ons chiroterrein krijgt nieuw gras

grasplein

Nu de werken aan hvt en ons terrein bijna achter de rug zijn, is het tijd voor de laatste stap: het opnieuw inzaaien van ons terrein. De komende weken zullen we dus nog even niet op ons grasveld kunnen spelen. Gelukkig kunnen we wel nog steeds gebruik maken van de terreinen van hvt en het grasveld van St Agnes.

Jaarkalender

Plan alvast volgende speciale activiteiten in:
- Dag van de jeugdbeweging: vrijdag 23 oktober
- Zwemzondag 1: zondag 25 november
- Sinterklaas: zondag 6 december
- Vriendjeszondag: zondag 17 januari
- Mosselsouper: zaterdag 6 en zondag 7 maart
- Zwemzondag 2: zondag 21 maart
- Slotzondag: zondag 27 juni
- Kamp: 4 tem 14 augustus
  (7 tem 14 augustus voor speelcub)

Volg ons via facebook