Logo chiro Hoboken Sentroem

Jongenschiro Sentroem is de jeugdbeweging van Hoboken.

Elke zondagnamiddag van 14u tot 18u staat onze gemotiveerde leidingsploeg klaar om al onze leden een fantastische tijd te bezorgen. Knutselen, hevige spelen, bosspelen, survivaltechnieken, balspelen, enzovoort. Alles komt aan bod! Ons doel? Allemaal lachende gezichtjes wanneer onze jongens terug naar huis vertrekken.

Chiro nieuws

Fysieke chiro enkel voor speelclub tem rakkers

sfeerfoto startzondag

Gezien de huidige Coronarichtlijnen is er momenteel enkel chiro voor de speelclub, bengels en rakkers. We vragen aan de ouders om zeker een mondmasker op te zetten bij het brengen en afhalen van de leden.
Voor de oudere afdelingen voorzien jullie leiders alternatief online programma's

Schommel november-december 2020

schommeltjes

Ben jij ook zo benieuwd wie je nieuwe leiding wordt? In het nieuwe schommeltje staan alvast enkele tips. Misschien kan jij dit al wel achterhalen vóór de eerste zondag. Of wil je liever nog een laatste artikeltje lezen van je vorige leiders? Dat en nog veel meer vind je terug in de nieuwste editie van 't schommeltje.

Ons chiroterrein krijgt nieuw gras

grasplein

Nu de werken aan hvt en ons terrein bijna achter de rug zijn, is het tijd voor de laatste stap: het opnieuw inzaaien van ons terrein. De komende weken zullen we dus nog even niet op ons grasveld kunnen spelen. Gelukkig kunnen we wel nog steeds gebruik maken van de terreinen van hvt en het grasveld van St Agnes.

Jaarkalender

Plan alvast volgende speciale activiteiten in:
- Sinterklaas: zondag 6 december
- Vriendjeszondag: zondag 17 januari
- Mosselsouper: zaterdag 6 en zondag 7 maart
- Zwemzondag 2: zondag 21 maart
- Slotzondag: zondag 27 juni
- Kamp: 5 tem 15 augustus
  (8 tem 15 augustus voor speelcub)

Volg ons via facebook