Nuttige informatie

Alles wat jullie nog moeten weten over het kamp:

Juli en augustus:

In juli en augustus wordt er geen chiro gegeven. De leiding zit echter niet stil, zij werken druk aan de bivakvoorbereiding. Het normale chirojaar begint terug de eerste zondag van september.

Vertrek van de groep zonder speelclub:

We spreken af met de bengels, rakkers, toppers en kerels op 4 augustus om 8u30, op ons chiroterrein. Uiteraard hopen we jullie allemaal te mogen ontvangen in piekfijn uniform. (Verplicht vanaf rakkers.) Na de opening en het eerste kamptoneeltje, vertrekken we met de bus op kamp.
Voor de eerste dag vragen we ook aan iedereen om een lunchpakket mee te nemen.

De aspiranten vertrekken al op 2 augustus om mee te helpen alles klaar te zetten.
De aspirantenleiding zal jullie hiervoor nog apart contacteren.

Vertrek van de speelclub:

De speelclub vertrekt op 7 augustus om 9u30 op de chiro. Hopelijk mogen wij rekenen op enkele enthousiaste ouders van speelclubbers die willen rijden. Op het kampterrein worden jullie uiteraard verwend door onze geweldige kookploeg en krijgen jullie nog een rondleiding van de VeeBee's.
De speelclubleiding zal jullie hiervoor nog apart contacteren.

Terugkomst van de hele groep:

Na een spetterend kamp, keren we op 14 augustus. We hopen rond 17u30 terug op de chiro te arriveren. Je kan in de chiro al genieten van een hapje en een drankje op onze receptie vanaf 16u30. Daar kan je al de eerste kampfoto's bezichtigen.
Hopelijk zijn we met vele om onze leden terug in Hoboken te verwelkomen!

Bivakprijs:

Speelclub: €75

Alle andere afdelingen:
  1ste zoon: €100
  2de zoon: €90
  vanaf 3de zoon: €80

De aspiranten en leiding betalen verder €3 per dag voorwacht.

Je kan dit bedrag overschrijven op rekeningnummer BE17 7895 5438 4421 met volgende vermelding: kamp 2022 – 'naam lid' – 'afdeling'.

Opgelet: Wie zijn lidgeld nog niet heeft betaald, kan niet mee op kamp!
(Je kan dit nog steeds betalen samen met het kampgeld op bovenstaand rekeningnummer.)

Gelieve te betalen voor 11 juli.
De leiders weten graag vooraf wie meegaat voor de voorbereidingen.

Met een volle rugzak op kamp

Bagage

Bij het vertrek gaat de bagage van bengels, rakkers, toppers en kerels mee met de bus. De bagage van de speelclub gaat mee met de ouders die naar het kampterrein rijden. De aspiranten, die reeds eerder op kamp vertrekken, geven hun bagage op voorhand mee met de camion.

Voor de terugkomst kan alle bagage mee op de bus en de camion.

Gelieve de bagage mooi af te sluiten en je veldbed en koffers te voorzien van je naam.
Wil je weten wat je zoal nodig hebt op kamp? Kijk dan zeker eens op de pagina wat mee te nemen.

Verloren voorwerpen:

Ieder jaar hebben we een hoop verloren materiaal dat na het kamp van niemand blijkt te zijn. Daarom vragen we om zoveel mogelijk al het materiaal te voorzien van voor- en achternaam van het kind. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan onderbroeken, keukenhanddoeken, toiletzak, het uniform,...
Vergeet ook zeker je veldbed en koffers niet van je naam te voorzien.

Een deel van het verloren materiaal zal op 14 augustus bij terugkomst op de chiro uitgestald worden. Bij de start van het nieuwe Chirojaar zal gedurende de eerste zondagen het verloren materiaal nog verder kunnen worden uitgezocht.

Dringend:

In uiterst dringende gevallen zijn wij telefonisch bereikbaar op het nummer van onze VB Othman:

0474/55.05.00

Om de rust en de goede kampsfeer niet te verstoren, vragen we om enkel te bellen in dringende gevallen. Als er echt iets mis zou zijn met uw zoon, zouden wij u tenslotte contacteren.

Enveloppe met hartje

Briefje schrijven naar:

T.a.v. ..................... [naam lid + afdeling]
Chiro Hoboken Sentroem
Toerisme Beringen Kampterrein 1 + 4
Koolmijnlaan 203
3582 Beringen

Postzegels en -kaarten zijn te koop op bivak tegen aankoopprijs. (Een postzegel is te koop aan de gangbare prijzen, een postzegel + kaartje kost €1,50.) Om het voor de kleinsten gemakkelijker te maken raden wij u aan om op voorhand reeds voorgedrukte etiketten te maken met de adressen op. Er wordt voor hen een speciale activiteit voorzien om briefjes naar huis te schrijven onder begeleiding van hun leiders. Zo weten we zeker dat alles goed terecht komt.

Medische fiche:

De medische fiche is bedoeld om de gezondheid van uw zoon op kamp te garanderen. Vul alles nauwgezet in! Bespreek met de leiding of VeeBee indien er medicatie moet worden ingenomen. Zo zorgen we voor een gezond kamp, zonder stomme ongemakjes.

Laat de leiders niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Wees dus zo eerlijk mogelijk bij het invullen van de medische fiche. De informatie die op de medische fiche van uw zoon staat is strikt vertrouwelijk en zal alléén door de VB en de leiding van uw zoon worden gelezen. Gelieve de fiche in te vullen en op de vertrekdag af te geven aan iemand van de leiding. Er zal een tafel klaarstaan waar je dit kan doen.

Je kan hier het medisch attest downloaden.

Nog vragen?

Zo, u bent door de nuttige informatie geraakt. Bedankt om de tijd te nemen om dit allemaal te lezen.
Het garandeert uw zoon een fantastisch zorgeloos kamp!!!

Hebt u nog vragen? Mail/bel gerust een leider.
Partners:
district Hoboken Umicore jeugdhuis Joh chiro Hobken Klinker de Banier
Chiro Hoboken Sentroem | Oudestraat 81, 2660 Hoboken | info@sentroem.be | BE17 7895 5438 4421 | privacyverklaring | login leiding